Amestraments de panys amb una mateisa clau


És empipador portar a la butxaca o a la borsa tot un  manat de claus de casa, l’oficina, el parking, el traster, el jardí o piscina de la comunitat, etc. Aquest manat de claus que sempre ens acompanya a tot arreu i ens permet l’accés als nostres espais.

Tenim a l’abast moltes alternatives per no haver de dur tantes claus per obrir els nostres panys, i això és el amestrament de panys. Aquest sistema ens permet, amb només una clau, obrir la porta de la comunitat, l’accés a la piscina o jardí i inclús la porta de casa nostra amb la mateixa clau, però aquesta darrera només podrà obrir-la cada propietari individualment.

Aquest sistema es realitza amestrant els bombins i panys de la comunitat, el bloc d’oficines, el supermercat, etc. És ràpid i segur, i, sobre tot, és l’opció més còmoda per a cada persona que necessiti fer servir diferents accesos. A més, aquest sistema es pot configurar segons cada necessitat. Per exemple: a una gran superfície es poden amestrar tots els panys del local per obrir per grups, i cada grup només un determinat nombre de portes, i a cada grup una clau mestra que les obri totes i, per sobre, un altre grup que pugui accionar tots els grups del local. Les combinacions són infinites, i l’únic requisit és que les portes disposin de pany.

A Serralleria Master Key estem especialitzats en aquesta mena de feina, sobre tot adreçats a comunitats i grans superfícies. El cost no és tan elevat com podria semblar, i els materials que fem servir (bombins, claus, etc.) són de la més alta qualitat que existeix avui dia al mercat. La marca dels bombins que fem servir és Mul-T-Lock, marca del grup Assa Abloy que fabrica una clau incopiable amb infinitat de possibilitats.

Si dessitja demanar informació pot fer-ho mitjançant el formulari de contacte o trucant al nostre telèfon d’atenció al client 902 808 055, on podrem resoldre els seus dubtes i presentar, si ho dessitja, un pressupost sense cap cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.